Hittebestendige verf uitlaat

Door zijn verdraagzaamheid aan hoge temperaturen is hittebestendige verf uitlaat een prima middel om uw auto- of motouitlaat een nieuw leven te geven.

Soorten verf Een uitlaat kan gaan roesten door de weersomstandigheden. Schuren en en een nieuwe verflaag is een oplosssing. hittebestendige verf uitlaat is in emmers te verkrijgen, maar ook als spray.Misschien handiger want u hoeft niet te knoeien met een borstel. Specifiek voor een uitlaat, loopt u best even bij een winkel van auto-accessoires langs. Er bestaan immers nog andere soorten hittebestendige verf voor andere doeleinden. Naast zwart zijn meerdere kleuren te verkrijgen. hittebestendige verf uitlaat is ook bestand tegen benzine en chemicaliƫn.

Aanbrengen Voor u de hittebestendige verf uitlaat aanbrengt, moet de oude lak- of verflaag verwijderd worden.

De uitlaat moet vetvrij zijn , dit kan met ammoniak. Als primer voor je de hittebestendige verf uitlaat aanbrengt, moet je ook hittebestendige primer nemen! Koop een spuitbus die een hitte van 600 graden verdraagt. Is de kleur na het aanbrengen te dof,dan kan je een afwerkende laklaag spuiten. Vaak wordt aangeraden een stukje te rijden zodat de verf kan drogen.