Hittebestendige lak zwart

Hittebestendige lak zwart voor het verven van oppervlaktes die blootstaan aan zeer hoge temperaturen? Welke gebruiksaanwijzingen dient u te volgen?

Toepassingen Voor materialen die blootstaan aan zeer hoge temperaturen kan hittebestendige lak zwart temperaturen aan tot wel 800°C.Deze lakverf is vooral bedoelt om metalen ondergronden mee te behandelen, maar er zijn er ook soorten in de handel die ideaal zijn in huiselijke kring zoals kachels, verwarming, delen van de wagen. Hittebestendige lak zwart zal niet afbrokkelen of terug lopend worden. Op glas laat deze verf zich niet goed hechten.

Gebruiksaanwijzigingen

Lees uiteraard bij de aankoop van hittebestendige lak zwart de bijsluiter. Zorg voor handschoen en eventueel een mondkapje. Voor het aanbrengen zorgt u voor een propere, stofvrije ondergrond. U kan de te behandelen materialen met aceton reinigen. hittebestendige lak zwart kunt u als spray of als verf in blik. De hoeveelheid berekent u via de gebruiksaanwijziging. Zoals alle andere verf, brengt u eerst een primer aan voor een betere hechting, een eerste en een tweede laag hittebestendige lak zwart. Deze lak is uiteraard in andere kleuren te verkrijgen. U koopt dit artikel bij u verfspecialist of hobbyzaak. Veel succes!